Importeren kadastergegevens

21 augustus 2018 | Categorie: Tuinontwerp , garDsign®-nieuws , Functionaliteiten , garDsign®-handleiding | Reacties: 4

We vinden het supergaaf en presenteren met trots dat de kadasterimport functie toe is gevoegd. Een enorme tijdbesparing want direct op schaal starten met je tuinontwerp is een vurig gewenste droom die werkelijkheid is geworden.

 

Je kan het kavel, de woning incl. noordpijl gemakkelijk uploaden ga hiervoor naar de knop: 'Bewerken' en klik vervolgens op; 'Importeer kavel'.

Bekijk de video hier.

Type vervolgens in de popup de gewenste; 'postcode met huisnummer' en/of de adresgegevens (of het exacte kavelnummer) en kies het gewenste adres, het kavel wordt vervolgens ingeladen met hoofdgebouw:

Binnenkort komt als extra toevoeging een luchtfoto beschikbaar waarop de contouren van de werkelijk gebouwde bebouwing zichtbaar wordt t.o.v. de kadastrale grenzen.
Plaats een reactie

Laat uw e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe reacties op dit item (uw e-mailadres wordt niet op de website getoond)

 

Reacties

garDsign

10 september 2018 | 21:08

Het is zeker een uitbreiding extra toevoeging die veel tijd bespaart, je kan met minder meetwerk direct op schaal aan de slag. Deze (betaalde) extra functie komt nog deze week beschikbaar voor de consumentgebruikers.
Naam

10 september 2018 | 20:59

Waardeloos dat die nog niet voor consumenten beschikbaar is. Het programma is op deze manier niet te gebruiken voor complexere tuinvormen.
garDsign

23 augustus 2018 | 17:55

Dit is een nieuwe optie en nog niet beschikbaar voor consument, alleen v/d zakelijke gebruikers (hoveniers)
Matthijs

23 augustus 2018 | 17:40

Ik kan deze optie helaas niet terugvinden. Ik zie geen 'Importeer kavel' onder bewerken. Ik heb wel een Plus-account.

Plaats een reactie

Laat uw e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe reacties op dit item (uw e-mailadres wordt niet op de website getoond)